Anlık Seçim Haberimiz Milliyet'te

21.05.2015 haber

Sosyal Medya analiz yazılımımız olan Sosyal Göz sayesinde seçimlerle ilgili sosyal medya yansımalarının sunulduğu anlikseçim uygulaması Milliyet’te haber oldu.

Hacettepe Üniversitesi Teknokent’te faaliyet gösteren ve sosyal medya analiz yazılımları geliştiren Mantis firması, 2015 Genel Seçimlerinin sosyal medyadaki yansımalarını www.anliksecim.com isimli web sitesinden yayınlamaya başladı. “İlk duyan siz olun”, sloganıyla yayın yapan site, genel seçimlerle ilgili olarak seçmenlerin sosyal medyadaki görüşlerini ve partilerin seçim kampanyalarının etkilerini tek bir ekrandan anlık olarak sunuyor. Ziyaretçiler hem seçimlerle ilgili popüler mesajları hem de partilerin sosyal medyadaki kıyasıya yarışını anliksecim.com üzerinden izleyebiliyorlar.

Seçim sonuçlarına benzer bir şekilde, hangi ilde hangi partinin daha çok konuşulduğunu gösteren Türkiye haritası, ziyaretçilere seçim heyecanını erkenden yaşama fırsatı veriyor. Partilerin saatlik, günlük, haftalık ve aylık popülaritesinin görülebildiği sitede seçimlerle ilgili mesajları paylaşan ve toplumu etkileme gücüne sahip önemli kullanıcılar da grafikleriyle görüntülenebiliyor. Önemli sosyal medya mesajlarını, haberleri, resimleri ve videoları çarpıcı bir şekilde sunan site, ziyaretçilerinin seçimlerle ilgili olarak başka kaynağa gereksinim duymadan tüm ihtiyacını karşılamayı hedefliyor. Haberin ayrıntılarına milliyet.com.tr üzerinden erişebilirsiniz.